ordinary story

enligt maya-, eller var det inka-kalendern, kommer tiden att gå fortare fram till år 2011, då den stannar.
det känns verkligen så, den går mycket snabbare hela tiden. det började någon gång då jag var sexton tror jag, innan dess var det ganska chill.  nu  känns en vecka som ett dygn.
nu är det söndag igen, det är rätt skönt, fem veckor av mitt sista gymnasieårs näst sista termin. älskar att dela upp saker i mindre bitar. utom mat.

parodiskt, DN

DN hade idag en bilaga med titeln "svenska hjältar". på omslaget syntes en tjock, välbärgad man i fyrtioårsåldern. hans bragd visade sig vid en närmare titt bestå i att han var småföretagare. woho. visst har småföretagare det svårt i sveirge idag, och visst kan man bli trött på klassiska snyfthistorier, med barn det är synd om. men kan ni inte fixa fram någon man kan känna LITE mer empati för , please?


har du tänkt på att en person med en pacemaker faktiskt klassificieras som cyborg? det är intressant tycker jag. om jag fick välja på något att operera in i kroppen skulle det vara en kamera i ögat.

har du tänkt på att musiken i amerikanska eftermiddagssticoms alltid är likadan? softade, diffusa gitarrljud, så äckelpäckelmysigt att man får ångestrysningar. lyssna nästa gång så ska du se att jag har rätt.

dolmioreklamen är sjukt scarrig. vilken dag är DIN dolmiodag? och så skräckdockorna, den corny sloganen och reklamfilmsitalienskan. boxer-robert liknar göran hägglund misstänkt mkt också.  it's all a conspiracy, ya know. 

blev nästan överkörd av en avloppsreningsverksbil idag, det var spännande. tänk om man hade blivit lite påkörd. bara lite, så att jag hade fått casha in några välsittande tusenlappar och kanske hamnat på förstasidan i lokalblaskan. "modig 18åring genomled fruktansvärd olycka." så hade jag missat religionen också.  fast den var rätt trevlig, vi diskuterade civilkurage.

politik är inte strider om värden utan om fakta. /anders borg. längtar tills han kommer ut som hårdrockare.
vore intressant med en fight mellan kd och en gammal blackmetallare.